Middlesbrough - Manchester United

4
BoroDubai

Dags för 3 poäng!

Som Boro supporter krävs det att man är opptimist :)

Får se om Karanka är kvar eller ej..

Vad som behövs är iaf en ordentlig kämpa insats och ett tidigt mål (gärna flera typ 3-0 och 2 manu spelare utvisade efter 15 min)

Tyvärr mycket skador men kanske kan ge nån annan spelare chansen istället.

Mitt lag:
Valdes
barragan, Fry, Gibson, Fabio
De Roon, Clayton, Algerien
Traore, Negredo, Ramirez

Mycket skador så inte många alternativa men hoppas att Fry tar chansen.. Algerien mer offensiv än leadbitter och skjuter högre..

Hoppas att Ramirez är motiverad men såg ok ut inhopppet mot city och ändå kreativa vi har..

Hoppet sista som överger en! Vi behöver en vinst nu!

0
Mendieta Fan

Ja det är ju en tuff uppgift men visst är det läge att skrälla nu. Något måste ju hända. Karanka har väl byggt laget på en solid defensiv och försiktig offensiv men nu när vi släpper in mål i varje match och har massa skador bakåt så håller det inte längre. Vi måste våga. Vi har ju egentligen inte så mycket att förlora en sån här match, men nu sitter vi i skiten och har kniven på strupen.

Håller med om ditt lag BoroDubai, men om Friend kan spela får Barragan flytta in i mitten. Fry är lovande men tufft att lämna mycket ansvar åt honom nu. Samtidigt kanske det är läge för det, att han kan gå in och bara köra utan press i så fall.
De Roon hänger löst för min del, Leadbitter får gärna starta. Downing verkar helt ha hamnat i fyrsboxen, vet inte vad som ligger bakom där för det känns inte rättvist. Att Ramirez får spela för att Karanka behöver 18 krigare som han själv sa efter matchen sist är skrattretande. Han verkade visserligen mer intresserad mot City men att Downing med hjärta för klubben ( trots att han inte alltid visar det på plan ) är helt utanför förbryllar ju.


Åker ju som sagt över för att kolla matchen så hoppas så klart på härlig atmosfär och en skräll match av oss! Någon med bra tips på pub eller andra ställen för uppladdning inför match? Åker med familjen så det får gärna vara ett mindre stökigt ställe, även om det kanske inte är någon risk kl. 12 en söndag...

4
BoroDubai

Kul får ha en bra resa o hoppas på en skrällvinst!

Ja tufft om vi måste spela Fry men hans chans och hoppas han tar den.

Downing verka vara borta och bamford med. Lämna stuani, Fischer och ramirez som alternativ.

4-4-2 skulle också funka för mig men karanka lär inte ändra så om han är kvar lär det inte hända.. men skulle kunna spela:

Barragan- Gibson - Fry- Fabio
Traore - De Roon- Clayton- Ramirez/Fischer
stuani- Negredo

Skulle överaska iaf :)

5
BIG FAT LAD

Sjukt att han aldrig avgår.

3
Gibbo_UK

Mendieta Fan/

Dr. Browns. På vägen till Riverside från centrum. Där brukar det vara lugnt och ofta med blandade supportrar men har man familjen med så är det bäst att som vanligt låta sunt förnuft och magkänsla avgöra.

The Navigation Inn. Nära Riverside. Lite tuffare stämning och packat innan match. Bara hemmasupportrar som man vill ha. Där har mina grabbar varit med flera gånger utan problem när de var en tvärhand höga.

www.gazettelive.co.uk/special-features/matchday-boro-pubs-riverside-stadium-9787494


BFL/

Han avgår aldrig. Han väntar på att Gibson ska sparka honom så han får det saftiga avgångsvederlag som han har inskrivet in i kontraktet. Han skrev ju ett nytt 4-års kontrakt i augusti förra året. Oroväckande!

5
BIG FAT LAD

Gibbo UK> Ja, det är självfallet en möjlighet. Det känns ju som han bråkar med fans (ett flertal gånger), spelare och alla han kan för att få sparken. Fast Karanka sägs ju ha lägst lön bland PL-tränarna så varför skickar inte Gibson honom med tre årslöner när det ligger miljarder i potten om vi stannar uppe? Det verkar i så fall vara någon slags prestige där Steve vägrar vika ner sig. Han vill verkligen att Karanka ska ha på CV:t att han åkt ur med ett lag.

Sitter och småkollar på Leicester-h*****a som ju skickade Ranieri förra veckan, har gått som tåget sedan dess. Sen alla de här lagen runt oss som fått fart på spelet när de bytt tränare, Palace, Hull, Swansea. Vi bara skiter i det.

Sen det här med att Zlatan blev avstängd mot oss och ingen verkar bry sig. Man borde ju var överlycklig, men man känner sig helt likgiltig. Alla vet ju ändå hur matchen kommer se ut på söndag...

5
BIG FAT LAD

Vi kan nu fastställa det Gibbo UK sa häromdagen, Negredo hamnade i bråk med Karanka och skickade iväg saker mot honom.

På träningsplanen har nu Karanka hamnat i bråk med ännu en spelere, har tappat räkningen för vilken gång i ordningen. Den här gången har han bland annat på ett förnedrande sätt sagt till vår meste landslagsman genom tiderna att han inte är en "krigare". Helt enkelt ofattbart. Det bara fortsätter, vecka ut och vecka in, vilken jävla dåre: www.gazettelive.co.uk/sport/football/football-news/aitor-karanka-unhappy-stewart-downings-12737253

4
BoroDubai

Postivt att spelarna lacka ur iaf! Då bryr de sig ju nåt iaf. Hoppas på en nytändning men karanka verka tyvärr hänga kvar.

Läste på oneboro att kanske man u är sista matchen och sen 2 veckor Int break så tid för nu manager att komma in o styra om innan 3 viktiga matcher på rad sen!

4
BoroDubai

Postivt att spelarna lacka ur iaf! Då bryr de sig ju nåt iaf. Hoppas på en nytändning men karanka verka tyvärr hänga kvar.

Läste på oneboro att kanske man u är sista matchen och sen 2 veckor Int break så tid för nu manager att komma in o styra om innan 3 viktiga matcher på rad sen!

5
BIG FAT LAD
5
BIG FAT LAD

Yes hahahahah Pogba drog en baksida precis och fick utgå. Vilket läge vi har att ta dem på söndag!

5
BIG FAT LAD

...och där fick Danny Blind lämna matchen med hjärnskakning...dem kommer med ett riktigt B-lag på söndag....jag vill se våra spelare stå och tugga fradga i spelargången innan match - krigaaa!!!!!!!

3
Gibbo_UK

Ser med spänning fram emot morgondagens laguppställning!

2-2 :-)


Mendieta Fan/

Om du hinner läsa detta: www.facebook.com/HitTheBarLTD/

3
Gibbo_UK

Nu har Joe Jordan anänt:

"Goalkeeping coach Marcos Abad, analysts Juanjo Vila and Guillermo Salinas have left the club"

0
Mendieta Fan

Tack Gibbo_UK! Sitter och intar frukosten på Holiday Inn och är tokladdad! Känns som vi har bra chans idag! Ska bli så fruktansvärt skoj detta, eventuellt deppigt efteråt.. ;)

4
BoroDubai

Känns som allt är upplagt för boro vinst idag! Massa skador i Man U- speciellt pogba o Zlatan.

Ny manager hoppas på spelarna vill visa vad de går för och ger 110 idag o fixar 3 poäng.

Ska bli intressant att se startelvan och om det blir 433 eller går tillbaka till 4231 eller vad vi hitta på :)

4
BoroDubai

Tippa 4-1 som det blev 2005 då jag lyckades dricka mig själv under bordet med shots varje mål, inklusive repriser:) kommer aldrig glömma det lilla jag kommer ihåg av första halvlek :)

3
Gibbo_UK

10-års jubileum! Morrisons tackling och Ronaldos filmning :-)

www.youtube.com/watch?v=vFrygNp1ogA

5
BIG FAT LAD

Mendieta Fan> Har ni varit på Dimis nya grek-ställe? www.facebook.com/GreatModernGreekFood/

4
Andrealdo

Nu börjar även jag känna positiva vibbarna. Ändrat mitt tips från 0-1 till 1-0. United utan Zlatan och Pogba är inte mer än ett mittenlag. Boro-spelarna kommer säkert vara sjukt taggade.

Blir en häftig match du får uppleva på plats, Mendieta Fan!

För egen del blir det att se matchen i efterhand framåt kvällen.

0
Nobby S

Nu eller aldrig, 2-1 Boro !

3
Gibbo_UK

Aggers startelva:

Boro XI: Valdes, Barragan, Bernardo, Gibson, Fabio, Clayton, Leadbitter, De Roon, Ramirez, Downing, Negredo

5
BIG FAT LAD

Hyffsat lag ändå man u haha

5
BIG FAT LAD

Ska bli intressant att se om Ramirez avslutat sin strejk.

0
Boro_dave

Vårda inläggen nu! Då kan vi nog få in en balja eller två :)

0
Boro_dave

Tack Valdes!

3
Gibbo_UK

Förväntar mig inga stordåd. Karanka är borta men det är samma spelare vi har kvar.

Rashford mot Espinosa *ryser

5
BIG FAT LAD

Det blev ingen "Agnew-effekt", men vi har fått 2-3 spelare som har börjat ta i lite extra. Det behövs nu en helt ny röst i omklädningsrummet och förhoppningsvis så kommer det in en sådan i landskampsuppehållet.

Våra Knatte, Fnatte och Tjatte på innermitten är verkligen Championsip-standard....så jävla usla.

Espinosa....fruktansvärd spelare. Men, köper man från Segunda så får man det man betalar för.

0
Nobby S

Äntligen byte !

5
BIG FAT LAD

Kul att se Traore när han slipper restriktioner...

3
boozeboy

Ja håller med om espinosa! Har aldrig fattat varför han spelar, en ok squadplayer men inte mer!

3
Gibbo_UK

Jaha. Det var det. Säsongen i ett nötskal.

5
BIG FAT LAD

Riktigt tungt.

4
Saintan

Hmm...
Visst var det Robson som satt bredvid Gibson på läktaren? Träffade honom i Bangkok förra året. Vore kul om han återvände till Middlesbrough.

Hyfsad insats trots förlusten.
Håller med om att mittfältet är svagt, Espinosa likaså.
Nu är det jävlar anamma som gäller resterande matcher. Traore är en riskfaktor varje gång han lirar men fan va kul att se honom utmana och våga skapa någonting.
Om han kunde vårda bollen bättre och spela smartare så skulle jag vilja se honom starta fler matcher.

0
Mendieta Fan

Här följer då en kort reserapport från England, Boro mot Man Utd!

Vi anlände från London till Middlesbrough hyfsat sent på lördagkvällen. Ut och käka, blev tyvärr inte Dimis nya ställe BFL, även om vi letade lite efter det. Vi hamnade på The Oven. Rätt trötta blev det dock inte mer än käk.

Vaknade upp med nackspärr på matchdagen, käka frukost och leta salva för detta i Cleveland Centre. Fick sen stå på gatan på väg till match och smörja in sig för att kunna flytta skallen och se matchen. :)
Vi gick in på Dr Browns och tog ett par öl, god stämning, verkar dock som Man Utd supportrar hade "tagit över" lite och hördes mest. Vi hann aldrig leta upp Hit the Bar Gibbo_UK, vi kom iväg för sent till matchen.
Efter detta strosade vi vidare mot Riverside, väl där blev det ett besök i shoppen för att handla lite prylar. Mycket folk i omlopp och man förstod att det var en stormatch på g. Snackade inte så mycket med det lokala folket men pratade en stund med ett par äldre gentlemän innan match som var väldigt förvånade över att vi rest från Sverige för att kolla Boro. De tyckte kanske att Gibson väntat för länge med byte av manager men verkade inte allt för uppstressade över läget, det blir som det blir kändes det lite som.
Efter detta satte vi oss på block 26 nära North Stand.

Matchen :
Vi satt så långt ifrån bortaklacken man kunde men det var Man Utd supportrarna som hördes mest inledningsvis. Borosupportrarna vaknade till liv först vid inmarsch och höll lite låda men det blev ganska tyst fort. Hade kanske trott på lite mer tryck.
Ni har ju alla sett matchen så det är väl inte så mkt mer att tillägga. Tyckte Boro flyttade bollen bra och gjorde det ok men som vanligt är vi för sega i omställningarna och håller boll för länge, det finns inget "element of surprise" utan Man Utd kunde organisera och samla sig bra gång på gång. Billiga mål bakåt, men när väl Rudy satte 83:e blev det ett jävla tryck och hoppet tändes. Säga vad man vill om Boroklacken och stödet på arenan men när det väl vaknade till liv under matchen var det ett oerhört tryck. Fint också att applådera spelarna/Valdes efter Valdes miss för att visa sitt fortsatta stöd.
Positivt var väl också att Agnew tidigt visade direkt att han inte har några problem med att sätta in Rudy och ha kvar Negredo och mata bollar in i box för att jaga mål. Hände ju sällan med Karanka. Vi fick ju också målet på det viset, att få in bollen i straffområdet och kriga sig till chansen där inne. Bra gjort av De Roon att ta duellen med Bailly för att få fram bollen.
Det syntes ju flera gånger under matchen vilket taskigt självförtroende laget har, när det är läge att sätta fart tvekar man osv. Målet gjorde dock att något hände och vi vågade desto mer.
Tycker Clayton var solklart bäst den här matchen, han kämpade och slet och fördelade bollar bra. Ramirez får ju saker att hända men slarvar ju också en hel del, hans chansklack var ju det som startade Utd:s anfall till 2-0. Traore var riktigt rolig att se live, han är ju sjukt kvick. Espinosa segare i verkligheten än på TV, sjukt vilken skillnad det var på han och Rashford där i början av första. Rudy verkar kunna bli en kultgubbe, han eldade på publiken flera gånger, både vid uppvärmning och på plan.

Sammantaget var det väl en ok match trots förlust, man hade ju hoppet vid liv matchen igenom. Andra gången på Riverside, längtar redan till nästa gång!

3
Gibbo_UK

Härligt Mendieta Fan! Otroligt skoj med reseskildringar från Vikingsmedlemmar. Hoppas bara att man kan se fram emot en PL premiär i augusti.

0
johan7

Håller med Gibbo, tack Mendieta Fan.

Bra skrivet och kul att du delar med dig.

4
Saintan

Tack för reserapporten Mendieta!


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva