Vad är problemet med oss?

0
Skid

Varför är vi så jävla kassa...? Vart tog miljarden vägen som vi fick med oss vid steget upp till PL? Inte gick det åt att säkra en plats för nästa år iaf... Kommer vi att tappa alla "bra" spelare nu vid degraderingen till Championship? Så klart vi kommer! Vi kommer att tillhöra bottenskiktet av grisligan nästa säsong. Vi håller redan på att blicka på spelare som ingen hört talas om. Fy fan vad vidrigt. Ser inte fram emot en ny sessjour på 7 jävla år i andra divisionen!!

1
grahnen

Vad skall man börja? Direkt så känns det ju inte som om vi kommer va ett sådant lag som går ner för att ta sig upp direkt, så som Newcastle gör iår. Den truppen och stommen har vi inte.

När andra bottenlag förstärkte sina truppper i vintras värvade vi bänkspelare ifrån Championship och en 31-åring som spelat sporadiskt i ett Watford. Där kunde det förändrats om vi gjort rätt... Värvningarna i somras var väl inte helt lyckade heller. Valdes har gjort det bra efter en tveksam start. Negredo har väl gjort 8 mål på lite över 30 matcher. För den lönen han bär skall han göra mer, men samtidigt, han får inte svinmycket att jobba med. Ganska ensam där uppe emellanåt. Hade behövt fan så mycket mer kvalité på offensiva mittfältsplatserna. De Roon? Trodde så mycket mer om honom...

Också rädd att det blir flera år igen nere i Championship. Hoppas på ett jävligt bra tränarnamn inför kommande säsong. Som kan locka spelare till oss, få oss att spela rolig fotboll. Just nu känns det bara jävligt deppigt och hopplöst.

Synd att Rhodes lämnade förresten, han gör ju alltid mål i Championship... han lär ju vara gött taggad när dem kommer på besök nästa år.

2
Gazza

Det är många delar som käpprätt åt h-vete. Började redan när vi gick upp. Konstiga värvningar som inte levt upp till förväntningarna. Tyckte värvningen av Gusan var en av de märkligaste. Valdes kan jag förstå men efter den säsong Dimi gjorde förra året så behövdes ingen mer målvakt.

Negredo har gjort sina försök och med ett bättre lag bakom sig så hade han förmodligen presterat bra mycket mer. De Roon är en total flopp. Sen var det ett antal andra halvfigurer som inte spelat ett skit.

AK kanske inte fick de förutsättningar som han behövde men samtidigt jobbade han stenhårt på att sabba stämningen och få spelare att tappa allt. Tror att en Rhodes med självförtroende hade gjort en hel del mål.

Tycker att Gibson snålade för mycket och det är också en anledning till att vi åker ur. Känns inte som vi kommer spela PL på ett bra tag. Nackdelen att åka ur direkt är att många spelare kommer lämna. De såg sin chans att spela i PL och det finns förmodligen en och annan klausul som gör att de sticker direkt.

Nu blir det att bygga helt nytt. Ny tränare och ny spelartrupp inför nästa säsong. Tror det kommer krävas ett känt namn för att lyckas få ihop rätt spelarmaterial. Funkar inte med någon halvkändis för att locka till sig de spelare som kan lyfta laget igen.

4
BoroDubai

Enkelt sammafatttat har vi spelat för dåligt. Som fan hoppad man ju alltid på det bästa för laget. Men spelarna, organisationen och värvningarna har alla varit för dåliga. Vunnit 4 matcher! Tycker om man dela upp lagdelarna så har målvakt hållt PL klass, försvaret har hållt PL klass defensivt en offensivt, mittfältet sämsta delen ok Def men katastrof offensivt! Anfallet har varit ok med tanke på det dåliga mittfältet. Inte många chanser på match Negredo fått och kneg mycket hjälp.

Vi behöver värva ny central mittfältare som är mer allround och offensiv. Minst 2 bra yttermittfältare som kan försvara men även anfalla och 2 bra kreativa offensiva mittfältare typ Ramirez som kan göra mål o skapa något.

Denna säsong har vi inte lyckats skapa chanser för vår anfallare och jag anser att mittfältarna är största problemet..det visste vi i jan men gjorde inget åt det och samma problem men förhoppningsvis bättre lösning till sommaren.

Tror dock inte många spelare som är attraktiva på marknaden av iaf förra årets trupp.

Valdes, Nwgredo, Chambers, guzan kommer lämna och även antagligen Ramirez, Gibson, Barragan, De Roon och Traore.

Startelvan som kan se ut nästa säsong:
Målvakt ny
Friend komme stanna
Ayala om han vill stanna så stannar han
Ny Mittback
Fabio

Clayton
Ny central mitt

Ny Höger mitt
Ny Vänster mitt

Bamford
Gestede

4
BoroDubai

Connor Ripley lär vara med o konkurrera om målvaktspositionen för nästa säsong iaf. Verka A gjort det bra med Oldham. Värva en rutinerad målvakt o låta de 2 kämpa om förstaplatsen.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva