Peter tror att vi är missnöjda med Tony?

1
Saintan

Har tippat 1 - 1Middlesbrough - Wigan Athletic

På fotbollskanalens England's blogg skriven av Peter Hyllman kan man läsa följande om gårdagens omgång:

Tung seger för Middlesbrough borta mot Reading, som särskilt på Madejski inte är något lättspelat lag. Ändå är det kanske en seger som gör en del av supportrarna lite missnöjda då den riskerar innebära att Tony Pulis blir kvar som manager, även om en förlust väl knappast hade garanterat något annat. Det var en riktig Pulis-seger. Men segern gör att Middlesbrough hänger på toppen samt faktiskt skapar sig själva ett mer bekvämt utrymme nedåt till playoff-strecket.

Visst, det har gått lite tungt på senare tid men har det gått så dåligt att Tony ska bort?

Det gick bra så länge Shotton var med och lirade i början av säsongen. Hans långa inkast och driv på kanten gjorde laget mycket bättre. Nu är han återigen skadad som det verkar, hoppas bara det inte är alltför allvarligt.
Det såg liiiiite bättre ut nu känner jag. Hoppas svackan håller på att ta slut.

0
BIG FAT LAD

Här är mina åsikter kring Peter Hyllmans text. Frågan kring Pulis är ju onekligen komplex. Jag inser, i likhet med många andra, att han tappat många av spelarna (Assombalonga, Braitwaite) och att flera helt enkelt inte vill jobba för honom i dagsläget. Laget har haft en nedåtgående tendens sista månaderna och något beror det på. Shottons frånvaro är definitivt en av anledningarna. Sant är också att många tröttnat på hans taktik, hans sätt att hänga ut spelare och hans allmänna attityd som blivit konstigare och konstigare. Känns som han slänger ur sig vad som helst, ofta helt motsägelsefullt, i intervjuerna efter matcherna. Burtonmatchen var spiken i kistlocket för många. Även att han ständigt tjatar om att han tvingats ta över usla spelare för en halv miljard utan att själv nämna att han tagit in pisspelare för flera hundra miljoner som han själv sätter på bänken (de flesta Championshiplagen kan bara drömma om att slänga iväg pengar som vi gör) . Saville har inte fått spela något exempelvis, och kostade typ 85 millar, och Pulis nämnde förra veckan att sopan kommer bli kapten i Boro en dag! Han försöker hela tiden rättfärdiga sina egna katastrofala spelarinvesteringar - och det är så jävla störande! Många har även hatat Tony sedan de där playoff-matcherna då han bänkade vår enda målskytt och sedan skickade iväg honom till Leeds. Nu kommer han förmodligen att få en ny säck med pengar av Gibson i januarifönstret, men hans trackrecord är helt enkelt katastrofalt - han kommer slösa bort våra sista Parachutepengar. Vi är i en riktigt rävsax, helt klart.

Med detta sagt så bryter jag ner Hyllmans text och kommenterar:
"Tung seger för Middlesbrough borta mot Reading, som särskilt på Madejski inte är något lättspelat lag."
Kommentar: Ja, den var sannerligen tung eftersom vi verkligen behövde att vinna en match igen. Å andra sidan mötte vi ett lag på delad nedflyttningsplats som spelade med flera juniorer. Vi vann med nöd och näppe genom ett sent mål.

"Ändå är det kanske en seger som gör en del av supportrarna lite missnöjda då den riskerar innebära att Tony Pulis blir kvar som manager, även om en förlust väl knappast hade garanterat något annat."
Kommentar: Ingen vill egentligen att vi ska torska matcher, men ibland så kan det vara ett nödvändigt ont. Massor vill att Pulis ska sparkas, men de är ännu inte så många att ett riktigt drev har satt igång. Jag vill ha in någon annan, men fattar vilket strul det blir (köra med Woodgate fram till sommaren och då kommer vi inte kunna satsa i detta fönstret och ytterligare ett år är missat osv osv.).

"Det var en riktig Pulis-seger."
Kommentar: Hyllman kunde helt enkelt inte låta bli att skriva denna lilla blinkning till uttrycket "Pyrrusseger". Funkar väl "sådär", minst sagt.

"Men segern gör att Middlesbrough hänger på toppen samt faktiskt skapar sig själva ett mer bekvämt utrymme nedåt till playoff-strecket."
Kommentar: Helt sant, men behövs så klart mer än detta för att "hänga på toppen" på allvar.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva