Woodgate fick sparken

3
bud2me

På tiden säger jag.

Vem kommer nu?

3
bud2me

Aha, det blev niel warnock. Han verkar ju ganska stabil och go karaktär.

1
Gazza

Äntligen!!!

1
Saintan

Så ja, nu händer det något. Det var väl på tiden. Grisfotboll, blod svett och tårar resten av säsongen så kommer vi klara oss. Hoppas bara Nils klarar av att vända på den negativa trenden och motivera grabbarna att spela för klubbmärket.

3
boozeboy

Satan, hur många gånger ska vi ge nya lokala managers ett försök. Woodgate kommer bli en bra tränare men för denna nivån verkar det krävas mer erfarenhet för att lyckas. Är där någon ny manager som någonsin lyckats i boro?

6
BIG FAT LAD

Inte en dag försent. Åtta matcher på sig att rädda den sämsta säsongen för klubben på över 30 år. Är det någon som kan fixa detta så är det kanske en straight-talker som Warnock?

Låt oss fan hoppas det. Boka lördag.

1
Gibbo_UK

På tiden som sagt. Har aldrig gillat Warnock men rutin och erfarenhet behövs nu. Hoppas det inte är för sent bara. En del spelare darrar nog lite nu....Han tar inget skit.

1
Gazza

Läste att han sagt till spelarna att det är deras fel att Woodgate fick sparken bara för att de spelat för dåligt. Helt rätt att sätta ner foten direkt och kräva att spelarna tar sitt ansvar.

1
Andrealdo

Jag kan tycka att tajmingen är lite konstig. Här har man haft ett uppehåll på tre månader där man kunnat göra nån förändring. Sen blir det dags för match, laget förlorar och tränaren sparkas. Varför togs Warnock inte in redan i mars då? Kan iofs bero på saker som vi inte känner till, att 71-årige Warnock kanske velat hålla sig isolerad under coronan. Synd att Woodgate inte lyckades, men att som färsk tränare leda ett budgetsatsande lag med stora förväntningar är en svår ekvation att lösa. Tycker det är rätt att han får sparken. Bara 9 segrar på 41 matcher. Han har inte fått målsprutan Britt Assombalonga att leverera. Han har inte fått till ett stabilt försvarsspel. Han har inte fått nyförvärven han själv valt ut att blomma ut.

Lösningen med Warnock för dom åtta kvarvarande matcherna kan bli bra. Få managers har lika mycket erfarenhet av Championship som han har. Han sa efter att han lämnade Cardiff att han nu skulle pensionera sig. Nu blir väl Boro hans sista uppdrag i karriären. Han kommer nog göra allt för att det ska bli så bra som möjligt. Och han kommer ställa höga krav på spelarna. Och spelarna vet att till nästa säsong blir det en nystart, även om dom åker ur eller inte.

Sjukt viktig match idag. Tror dessvärre vi får svårt. Vår förhoppning är att övriga bottenlag fortsätter vara dåliga.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva