Transferfönstret sommaren 2021

3
BIG FAT LAD

Hoppas Warnock får allt han pekar på.

4
bud2me

Har tippat 0 - 0Stoke City - Middlesbrough

Man Citys Liam Delap är aktuell för utlåning till Championship och boro är en av fem aktuella klubbar.

Britt Ass ska säljas till Glasgow rangers och det sörjer nog ingen....

0
boozeboy

Ikpeazu is an athletic 6 ft 3 in (1.91 m) forward who possesses pace and power but sometimes struggles with ball control[54][55] He has said that "my strength is my strength and I have to use that but I have other aspects to my game".[56]

3
BIG FAT LAD

Och Saville lämnar - äntligen!

3
BIG FAT LAD

Från 05.25, Warnock om den kommande säsongen:
www.bbc.co.uk/sounds/play/p09lfhtk

3
Andrealdo

En månad kvar till och nya säsongen, men sommarfönstret har verkligen inte varit en höjdare hittills. Spelarna vi värvat är inga startspelare för ett lag på övre halvan. Men jag tycker ändå det är bra nyförvärv.

Lee Peltier verkar vara en bra person vid sidan av planen. Som 35-åring kan han bidra med mycket visdom och kanske kan bli tränare efter karriären. Kan komma in som defensiv högerback om vi måste stänga igen en match.

Uche Ikpeachu är ju lite speciell eftersom han bara är stor och stark men har noll teknik. Skön lirare ändå att slänga in i slutet om vi måste trycka in ett mål.

Sammy Ameobi har passerat sitt bäst före-datum. Men är en kvick kantspelare som vi har ganska ont om. Kan bli aktuell om vi kör med tre anfallare så kan han bli ett vapen på kanten. Men troligtvis mest backup.

Joe Lumley är väl det enda nyförvärvet hittills som är tänkt för startelvan. Ersätter Bettinelli i målet, vilket känns tryggare. Men Lumley känns ändå inte som en målvakt ett topplag i Championship skulle värvat.

Sen har vi ju inte tappat nån viktig startspelare, så kan vi få in en vass mittfältare och en vass anfallare som är givna i startelvan så kommer vi ändå ha ett klart bättre lag än ifjol. Ryktas ju om två sydamerikaner. Är ju alltid en chansning att värva därifrån. Man minns ju bland andra Arthuro Bernhardt… Men vi var ju erfarenhet av bra exempel också :-)

0
BoroDubai

Hoppas vi kan få in en bra forward till snart.

Försvaret och mittfältet ser ok ut. Men anfallet är som vanligt svagheten. Typ samma problem som senaste 10 åren. Skapa målchanser samt sätta dit dem..

0
BoroDubai

En vecka kvar hoppas vi får en ett par spelare till nu.

Sporar verka klar som anfallare vänta på någon skatte grej tydligen.

Holländska yttern verka också komma ej bekräftat än iaf.

Någon vänsterback till antagligen med

3
BIG FAT LAD

Och där skickade vi iväg rikssopan Akbom, låter helt osannolikt att han lyckats med det som står här:
www.mfc.co.uk/news/chuba-akpom-returns-to-greece-in-loan-move

3
Andrealdo

Kör vi uppesittarkväll här ikväll då?

Sporar hoppas man ju ska bli av. Vi behöver en anfallare till. Och kollar man Sporars stats så har han ju öst in mål i både slovakiska och slovenska ligan. Han har ett klart bättre målsnitt i slovakiska ligan än vad Szilard Nemeth hade, om det nu säger nånting. Bra ålder också på Sporar, 27, då brukar man vara bäst som anfallare.

Synd att det inte blev nåt med holländaren, såg också ut som en klassvärvning. Nu ryktas det om en fransk mittfältare från Rennes som gjorde fyra matcher i Champions League ifjol. Men han har dåliga stats, så ingen stjärna som kommer in. Ryktas även om en till vänsterback som backup till Bola.

3
Andrealdo

Och Onel Hernandez som lånades in för några dagar sen tycker jag känns som en okej värvning. Borde vara i nivå med Kebano som gjorde det bra på lån hos oss i våras.

3
BIG FAT LAD

Då var den här slovenen Sporhar klar. Oroväckande att hans efternamn bildar anagramet "sop-hora", men jag är beredd att ge honom några matcher innan jag dömer honom...

3
Andrealdo

Haha, tror han kan bli en succé.

Läste att holländaren Bergen som var så nära att skriva på för oss kommer debutera för Reims mot Messis PSG efter landslagsuppehållet. Han kunde fått debutera mot Coventrys Gyökeres i stället. Det kommer han få ångra…

3
BIG FAT LAD

Sillikilli klar på lån!

Kuba, Slovenien och Kamerun - vad kan gå fel detta fönster?!

3
Andrealdo

Nån från Taiwan kanske vi hinner värva innan midnatt :-)

Här finns filmklipp på Siliki. the72.co.uk/248335/watch-french-midfielder-james-lea-siliki-in-action-as-middlesbrough-links-develop/

Verkar vara en defensiv mittfältare som är ganska stark i kroppen. Känns ganska bra, men som sagt, han har ganska dåliga betyg i Rennes. Men har ju ändå lirat CL-fotboll mot Chelsea förra säsongen.

3
BIG FAT LAD
3
Andrealdo

Haha, jag hamnade i Shitcastle…

Intressant Facebook-sida, gissar att du fastnade för bråket på Macclesfield-läktaren ;-)

Morsy verkar lämna för Ipswich nu när vi värvade fransosen. Vet inte, Morsy hade väl varit fin att behålla ändå.

3
BIG FAT LAD

Haha osis

Jaja, älskar sånt...Kan. Inte. Sluta.

Aj, ja Morsy kändes ändå som en stabil back-up.

3
Sebboro

Bolton för 20 pund. Rimlig värdering får man väl ändå säga.

Har en riktigt bra känsla angående Sporar, tror han kan vara det vi saknat.

3
BIG FAT LAD

20 pund haha ok

Ge oss en bomb nudå Boro innan man fäller in hovarna för natten!

3
BIG FAT LAD

3 pers online kl.01 onsdag natt är ju fler än på vissa matcher...:)

3
Andrealdo

BFL, bytte du nyss ditt tips från 2-2 till 1-2? Jag hade ju velat gå upp i ensam ledning… ;)

3
BIG FAT LAD

Jag tippade 2-1 Boro först av alla...:)

Har läst på lite nu om den här Sporar, kan bli bra, tom riktigt bra.

3
BIG FAT LAD

...och där försvann spelaren med sämst attityd och kroppsspråk i hela truppen, Djed Spence, på lån till Forest....skönt.

3
BIG FAT LAD

Den här slovenske liraren var alltså inhoppare i deras landslag ikväll och fick totalt sju minuter. Detta ska även ha varit hans första minuter för säsongen...sänker därmed mina förväntningar rejält.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva