Transferfönstret sommaren 2021

6
BIG FAT LAD

Hoppas Warnock får allt han pekar på.

3
bud2me

Man Citys Liam Delap är aktuell för utlåning till Championship och boro är en av fem aktuella klubbar.

Britt Ass ska säljas till Glasgow rangers och det sörjer nog ingen....

3
boozeboy

Ikpeazu is an athletic 6 ft 3 in (1.91 m) forward who possesses pace and power but sometimes struggles with ball control[54][55] He has said that "my strength is my strength and I have to use that but I have other aspects to my game".[56]

6
BIG FAT LAD

Och Saville lämnar - äntligen!

6
BIG FAT LAD

Från 05.25, Warnock om den kommande säsongen:
www.bbc.co.uk/sounds/play/p09lfhtk

1
Andrealdo

En månad kvar till och nya säsongen, men sommarfönstret har verkligen inte varit en höjdare hittills. Spelarna vi värvat är inga startspelare för ett lag på övre halvan. Men jag tycker ändå det är bra nyförvärv.

Lee Peltier verkar vara en bra person vid sidan av planen. Som 35-åring kan han bidra med mycket visdom och kanske kan bli tränare efter karriären. Kan komma in som defensiv högerback om vi måste stänga igen en match.

Uche Ikpeachu är ju lite speciell eftersom han bara är stor och stark men har noll teknik. Skön lirare ändå att slänga in i slutet om vi måste trycka in ett mål.

Sammy Ameobi har passerat sitt bäst före-datum. Men är en kvick kantspelare som vi har ganska ont om. Kan bli aktuell om vi kör med tre anfallare så kan han bli ett vapen på kanten. Men troligtvis mest backup.

Joe Lumley är väl det enda nyförvärvet hittills som är tänkt för startelvan. Ersätter Bettinelli i målet, vilket känns tryggare. Men Lumley känns ändå inte som en målvakt ett topplag i Championship skulle värvat.

Sen har vi ju inte tappat nån viktig startspelare, så kan vi få in en vass mittfältare och en vass anfallare som är givna i startelvan så kommer vi ändå ha ett klart bättre lag än ifjol. Ryktas ju om två sydamerikaner. Är ju alltid en chansning att värva därifrån. Man minns ju bland andra Arthuro Bernhardt… Men vi var ju erfarenhet av bra exempel också :-)


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva