*Chockhöjning* Matchday Live Streaming +100%

5
BIG FAT LAD

Inte nog med att klubben undanhåller information om hur man kan följa matcherna, som exempelvis igår, nu höjer de återigen priserna på streamingtjänsten. För säsongen 2019/20 betalade jag 1.400 kronor och ifjol 1.612 kr. Nu vill de ha 2.046 riksdaler för årets matcher och man får fundera på om man ska köpa enstaka matcher istället för hela paketet. Problemet här är att de har dubblat priset då det kostade 5 pund för en match 2019/20, 7 pund ifjol och 10 pund nu.

Det ska inte vara lätt, eller billigt, att vara Boro-supporter.

5
BIG FAT LAD

Satt på kammaren igår kväll och räknade antal kvarvarande matcher och uppskattade Viaplay-sändningar med min kulram.

Gick nu in och köpte hela paketet. Man gillar ju fotboll....man gör ju det lixom.

0
BoroDubai

Bra sponsring iaf då :)

5
BIG FAT LAD

Då har man pröjsat i år igen. Priset för denna säsongen blev 1.777 SEK. Fick tydligen nåt "Early bird"-pris, vilket gjorde det hela 300 spänn billigare än ifjol.

Börjar bli dyrt med alla ***** streaming-tjänster som man måste ha.

3
nucleus

Ja dom tickar på. Sport är ju speciellt dyrt. NBA league pass ligger runt den 2k nivån också sen Viaplay som är dubbelt och mer därtill per år. Får leta nytt jobb.

5
BIG FAT LAD

Vad kostar cykelsporten då, eller räcker det Eurosport 1? :)

3
nucleus

Cykelsporten är ju fantastisk i det avseendet. Dom tjänar typ inga pengar jämfört andra idrotter så man får ett helt år med GCN (Eurosports sändningsrättigheter men helt utan reklam och alla etapper i grand tours och endagslopp från start) för rund rödingen. Dessutom har dom lite tidiga fåglar och sånt där med men betalar glatt en femhundring per ÅR.

5
BIG FAT LAD

Okok, alltid något.

Fick tom betala Aftonbladet häromveckan för att se kvalet till Conference League.

3
nucleus

haha, ja dom suger ut ens sista slantar och så ett paket smör för 70 spänn på det..

5
BIG FAT LAD

Dont get me started om milersättningen bara asså 18,5 kr/mil när bensinen kostar 25...GAAAAH haha

5
BIG FAT LAD

Då var årets streaming betalad och klar. Fick betala 1.930 kronor och hann med att få early bird-priset.

0
UpTheBoro

Passade också på att hugga nu, men stör mig att man inte kan få lösa en prenumeration/månadsavgift. Och då menar jag inte att köpa lösa matcher, för det är ju också pissdyrt. Men är en saftig klump att hosta upp mitt i sommaren

3
nucleus

Kör Viaplay + enstaka matcher som vanligt då. Cheap Bird.

5
BIG FAT LAD

Edit/

5
BIG FAT LAD

Finns halvårsabonnemang med matchstream att köpa nu för 85 pund:
www.mfc.co.uk/videos/subscriptions

5
BIG FAT LAD

www.mfc.co.uk/news/2024/july/03/sky-broadcast-selections-confirmed-until-end-of-september/

Fick faktiskt fokusera lite när jag läste den där texten, men tolkar det som att det kommer sändas betydligt fler matcher på Sky än tidigare (dvs att vi kan kolla dessa på Viaplay). Speciellt detta stycke var intressant: "The League is committed to greater parity in the number of times that Clubs are selected for TV coverage across all competitions, with Clubs set to feature more than 20 times per season on Sky Sports."

Så vissa lag, förmodligen oss eftersom vi lär ligga i toppen, kommer att sändas över 20 gånger. Vi har 46 omgångar totalt så ungefär hälften av matcherna kommer då gå på Viaplay. För första gången så funderar jag därför på att strunta i att köpa Boro LIVE eftersom det känns som att betala dubbelt för samma produkt och att det spårat fullständigt med alla ***** abonnemang som man måste ha. Fast om priset halveras på klubbens streamingtjänst, vilket de väl måste göra eftersom nästan hälften av matcherna går att se på en annan plattform som folk redan betalar för, så kommer jag köpa Boro LIVE även i år.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva