Reading - Middlesbrough 1 - 0

3
nucleus

TV-match för oss som snålat. Det smäller åt båda håll för reading. 4,1 mål i snitt i deras matcher mot 2,4 mål för oss. Håll tätt bakåt nu så har vi denna.

1
Andrealdo

Kul med tv-match :) Siktar på att se den i efterhand ikväll. Reading har fått upp farten, två raka segrar. Blir inte lätt det här.

5
BIG FAT LAD

Ser också matchen i efterhand då jag måste iväg på annat nu.

Även usla lag vinner matcher, 2-1 Boro!

3
nucleus

Kattjäveln osar...

2
YakuBoro

Såg bara första, men kändes allmänt blekt..

5
BIG FAT LAD

Maken till shitshow. Nittio minuter plus tillägg som man aldrig får tillbaka. Reading var usla, men vi var sämre. Tre chanser på hela matchen och där vår målis är närmast att göra mål på slutet säger allt. Den här Killili från Frankrike och han Ossasonja - vilka rikssopor.

Nu är det tyvärr bara att konstatera - det blir en låååång säsong.

Ny match för Boro på tisdag, men innan dess åker jag till Värmland för att kolla allsvensk fotboll på anrika Stora Valla. Livet som supporter fortsätter trots allt och det måste det göra.

Kör försiktigt.

1
Andrealdo

Så otroligt uselt. Vi har ändå ganska bra lag på pappret medan Reading saknar flera backar. Trots det skapar vi ingenting. Som BFL skriver är det vår målis som skapar bästa chansen. Är det dags för Warnock att gå nu? För han får inte ut mer av det här laget.

Warnock kom in och tog över en klubb i kris. Han räddade oss kvar i Championship genom sin rutin och med en ganska defensiv spelstil. Han har gjort sitt jobb med bravur. Men kontraktet går ut efter säsongen och då kommer Boro vilka bygga för framtiden med en ny tränare. Så varför inte byta redan nu?

Märkligt rött kort på Crooks också, hörde att Boro ska överklaga.

Annars många turer i ligan nu med Derby som kan få ytterligare poängavdrag och Reading kan få 9 poängs avdrag för att ha brutit mot ekonomiska reglerna.

Kör försiktigt, BFL! Så tragiskt det som hände inför Kalmar.

Förresten, Edvardsen kanske du stött på tidigare utanför planen?

5
BIG FAT LAD

Tveksamt, Andrealdo, då han mest verkar ha varit involverad på yngrescenen cirka sex generationer under mig...:)

1
Andrealdo

Haha, en riktig liten knatte har han varit :)

1
Gibbo_UK

Edvardsen sa Bull :-)


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva