Vem blir ny manager?

5
BIG FAT LAD

Har tippat 1 - 1Cardiff City - Middlesbrough

5
BIG FAT LAD

Har tippat 1 - 1Cardiff City - Middlesbrough

www.squawka.com/en/best-managers-out-of-work/

Villas Boas är ett spännande namn.

Zidane?

=)


RING PEARSON!!!

1
Gibbo_UK

Har tippat 2 - 0Cardiff City - Middlesbrough

Chris Wilder

2
bud2me

Henke Larsson.

2
bud2me

Chris wilder ligger i vinnarhålet ….. Är inte det en Warnock 2.0?

3
nucleus

Har tippat 2 - 2Cardiff City - Middlesbrough

3
nucleus

Har tippat 2 - 2Cardiff City - Middlesbrough

Saxat från BFLs länk ovan: "Wilder’s tactical innovations and ability to get the best out of a limited group of players are sure to make him an interesting candidate for a number of vacancies."

Jotack, här har du ett smörgåsbord med halvdana lirare. Något att bita i men riktigt fina nyheter. Det här kan bli bra. Vi kommer tom spela fotboll!

1
Andrealdo

Det gick fort. Men känns ju som att klubbledningen insett redan i somras att Warnock behöver bytas ut. Han kom in och räddade oss kvar och var precis den manager vi behövde just då. Nu för att ta klubben vidare och sikta mot Premier League funkar det inte med engelska ligafotbollens äldsta tränare.

Därför har nog kontakten med Wilder tagits ganska tidigt och nu var det perfekta läget att göra skiftet när det är landslagsuppehåll.

Vad ska vi tro om Wilder då? Han gjorde det ju riktigt bra i Sheffield U. Han körde väl 3-5-2 där de två yttre mittbackarna också följde med i anfallet vilket förvirrade motståndarna. Känns som vi har ett lag som kan passa för det med både McNair och Dijksteel som offensiva backar.

Tror det kan bli bra det här!

5
BIG FAT LAD

Har tippat 1 - 1Cardiff City - Middlesbrough

Sjukt att han ser ut att vara 64 år istället för 54. Detta verkar vara en långsiktig lösning på riktigt. Ja nu börjar resan.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva