JANUARIFÖNSTRET 2022

4
BIG FAT LAD
4
BIG FAT LAD

Då välkomnar vi den småstrulige Aaron Connelly på lån. Den nedanstående "sexual assualt"-grejen känns mindre bra, men han växer när man ser att han vägrat lyda lockdowntyrannerna. Plus även för att han bjöd hem en brud och tydligen gjorde en liten mysfilm med henne. Det här kan bli bra.
www.newstalk.com/sport/brighton-footballer-arrested-on-suspicion-of-sexual-assault-1261405
www.mirror.co.uk/sport/football/news/brighton-aaron-connolly-lockdown-breach-23715936

Han verkar nu vara tillsammans med glamourtjejen Lucinda Stafford och ses här utklädd till Hugh Hefner, han verkar fan riktigt skön ju haha: www.sundayworld.com/showbiz/celebrity/lucinda-strafford-and-aaron-connolly-confirm-theyve-rekindled-romance-41008367.html

Nu är det 10 mål på 21 matcher som gäller för den här hingsten!

1
UpTheBoro

Har tippat 3 - 1Middlesbrough - Coventry City

Minns att han gjorde jävligt mycket mål på akademinivå och för brightons U23 och var rätt hajpad när han började få speltid i PL men sen har målskyttet inte riktigt lossnat på seniornivå.

Hoppas att ett steg ner kan få det att lossna på riktigt. Han är jävligt snabb och rivig spelstil, har ändå sett honom en del - vilket man inte hade med Tarmo Kink

3
nucleus

Har tippat 2 - 1Middlesbrough - Coventry City

Balogun på väg in. Romano på twitter.

4
BIG FAT LAD

Den här nye Nordirländarn, har nog aldrig sett ett mer överlyckligt nyförvärv. Hans röst bär honom knappt, fast det är kanske inte så konstigt att han är glad då hans senaste meriter är 11 matcher med Birminghams U23. Känns nästan som han är köpt för att Wilder ska göra agenten glad och underlätta för ett betydligt större namn till Boro....;)

4
BIG FAT LAD

Wow, här gäller det att hänga med i svängarna. Wilder rensar ut all skit i truppen direkt och tycks, än så länge, få in allt han pekar på. Mycket imponerande.

Lite synd med Hernandez kan jag tycka, dock.

Ska bli spännande med den här nye australiensaren. Bra också att Taylor fått förlängt, verkar stabil.


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva