Hur mår ni kära Vikingsmedlemmar?

2
Gibbo_UK

Segt som fan detta men man kan ju inte göra annat än att gilla läget.

Var ju som sagt över till England (London) och firade min födelsedag (--, --, --, or --, insert appropriate age). Förutom höjdpunkten på The Valley Charlton-Middlesbrough så såg jag Nottingham live på puben och hann även med Barnet-Boreham Wood samt Dagenham & Redbridge-AFC Fylde.

Vi hade sån otrolig tur med allt. Inte mycket märktes av "det där viruset" i London på de 10 dagar vi var där. Möjligen till det bättre eftersom det av naturliga skäl var mycket mindre asiater än det brukar.

Otrolig stämning på bortaläktaren mot Charlton och alla stod upp som jag hade hoppats på. Några stewards försökte få oss Borofans att sitta ned men, men det gick dåligt ;-) Som vanligt var man tidigt på plats. Uppladdningen startade annars på O2 Arena. London Bridge Rail station var avstängd pga ombyggnad så ersättningsbussar var inkallade vilket betydde att någon naturlig borta pub fanns att tillgå. Det fick duga. Tyckte vi spelade något bättre än på senare tid (inte svårt) men Charlton var ju för jävla dåliga. Tur att vi för en gångs skull kunde stänga matchen.

Torsdagen den 12:e mars var det hemresa från Heathrow. Jag stängde ner fotbollen på ön, släckte, låste igen och drog hemåt.....

4
BIG FAT LAD

"Barnet-Boreham Wood samt Dagenham & Redbridge-AFC Fylde".
Stjärna i kanten från mig.

Jag mår utmärkt, tack.

Fast sportabstinensen börjar göra sig gällande på allvar. I helgen var jag tvungen att kolla bandyfinalen från Studenternas, som så många andra. Med facit i hand så skulle man kanske kollat dambandy-finalen istället.

Hade som vanligt bokat en skön EM-resa med beachotell i Bilbao och ett trevligt boende i Dublins nöjeskvarter. Matchbiljetterna behåller jag till nästa år och förhoppningsvis kan man få tillbaka en del av pengarna som man lade på hotell och flyg.

Ska bli intressant att se hur våra liv förändrats när den här skiten är över. Slutar väl med att man får ett litet chip insprutat med vaccinet så man ständigt blir AI-bevakad med de nya 5G-masterna...;)

2
Gibbo_UK

BFL/ Du är nog redan bevakad :-)

Ja, sportabstinensen är bedrövlig. Glömmer bort mig ibland och kollar fortfarande Flashscore, TV matchen, Viaplay tablån m.m. innan man inser att nej, det var inget idag heller.

Jag försöker tänka positivt. När den här skiten förhoppningsvis ger sig så kan det bli ett jävla drag på både fotboll och resor.

Beträffande fotbollen i England så försöker jag alltid se så många matcher som möjligt när jag är över. Boro första prio givetvis men annars tar jag det som bjuds. Kan hamna var som helst. PL kan jag gärna stå över. National League kan jag rekommendera. Genuina Engelska matcher med härlig publik, god öl, rätt sorts pajer och burgare ;-)

Hoppas detta släpper snart så att folk mår bra, fotbollen börjar igen plus att man kan sluta tvätta händerna igen :-)


Svara på inlägget

Du måste vara inloggad för att skriva